GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, ESKİ BAKAN ZAFER ÇAĞLAYAN’I TOROSLAR BELEDİYESİNDE AĞIRLADI

Haber Tarihi : 02/05/2023

BAŞKAN YILMAZ, ESKİ BAKAN ZAFER ÇAĞLAYAN’I TOROSLAR BELEDİYESİNDE AĞIRLADI

Geçmiş Dönem Ekonomi Bakanı ve 24. Dönem Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, Toroslar Belediyesini ziyaret etti

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçim çalışmaları için Mersin’de bulunan eski Bakan Çağlayan, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, belediye personeli, çocuklar ve özel bireyler tarafından coşkuyla karşılandı.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapılan ziyarette; AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, MHP Toroslar İlçe Başkan Vekili Nadir Şahin, Cumhur İttifakı Teşkilat Başkan ve Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz;  geçmiş Dönem Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ı Toroslar Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, ilçede hayata geçirdikleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin, Türkiye’nin geleceği açısından çok büyük bir önem taşıdığını belirten eski Bakan Çağlayan; “Biz artık aynı aileyiz, bir ve beraberiz. Allah, muhabbetimizi artırsın. Doğru yerde, doğru zeminde, doğru zamandayız. Bu ittifakı bir araya getiren milli değerlerimiz, ay yıldızlı al bayrağımız, Türkiye’nin bekası ve geleceğidir. Türkiye düşmanlarına hep birlikte karşı koymaktır. Onun için bizim davamız, kutlu bir davadır Allah’ın izniyle. Ben bir arada olmaktan son derece mutlu ve memnunum” diye konuştu.

ESKİ BAKAN ÇAĞLAYAN, ŞEREF DEFTERİNE DÜŞÜNCELERİNİ YAZDI

Ziyarette Başkan Yılmaz, eski Bakan Çağlayan’a Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneğini ve Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (TORTEK) el emeği ile üretilen kilim hediye ederek teşekkür etti.

Eski Bakan Çağlayan da Toroslar Belediyesinin şeref defterine düşüncelerini yazarak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a başarılarının devamını diledi.