GÜNDEM

BAŞKAN YILDIZ, YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Haber Tarihi : 07/06/2024

BAŞKAN YILDIZ, YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

08 Haziran Cumatesi günü Temel Yeterlilik Testi (TYT), 09 Haziran Pazar günü Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile Yabancı Dil Testi (YDT) sınavına girecek adayların, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına yürekten inandıklarını kaydeden Başkan Yıldız, gençlerin hedeflerine ve hayallerine ulaşmasını önemsediklerini söyledi.

Başkan Yıldız, şu şekilde konuştu; “Sevgili gençler, bir yıldır yoğun bir tempo ile ders çalışıyor, sınava hazırlanıyorsunuz. Bu hafta sonu YKS sınavına gireceksiniz. Sizin için önemli bir dönemeç olduğunun farkındayım. Fakat bir şeyi kesinlikle aklınızdan çıkarmayın. Gençlerimiz, bizim için çok önemli. Sınavda başarılı olmak, emeğinizin karşılığını almış olmak önemli. Bunların tamamına katılıyorum. Emeğinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Bu konuda sakin olmanızı istiyorum ve hepinize üstün başarılar diliyorum.”