GÜNDEM

BAŞKAN YILDIZ, ÇAĞDAŞKENT MAHALLESİ’NDEKİ SPOR SAHALARI, PARK VE MESİRE ALANLARINDA İNCELEME YAPTI

Haber Tarihi : 08/07/2024

BAŞKAN YILDIZ, ÇAĞDAŞKENT MAHALLESİ’NDEKİ SPOR SAHALARI, PARK VE MESİRE ALANLARINDA İNCELEME YAPTI

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçenin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden biri olan Çağdaşkent Mahallesi’ndeki 3 Ocak Parkı, 3 Ocak Spor Kompleksi, Fetih 1453 Parkı ve mesire alanlarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Mahalle gezisi sırasında çocukların ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yıldız, göreve geldikleri günden bu yana Toroslar’da tespit ettikleri eksikleri gidermek için çalıştıklarını, belediyeye ait spor sahaları, park ve tesisleri yeniden düzenleyerek daha temiz ve düzenli bir şekilde halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

“VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTACAĞIZ”

Başkan Yıldız, şöyle konuştu, “3 Ocak Spor Kompleksimizde inceleme yaptık. Toroslarımız, gerek spor, sanat ve kültür alanında gerekse belediye hizmetlerinin geneli anlamında çok zengin bir varlığa sahip. Bu varlıklar, yıllardan bu yana ihmal edildiği, aynı zamanda ciddi bir şekilde tamirat ve bakımları yapılmadığı için birçoğu kullanılmaz vaziyette. Onlardan bir tanesi de 3 Ocak Spor Kompleksimizdir. Voleybol, tenis, basketbol ve futbol olmak üzere zamanında mahalle sakinlerinin yararlanabileceği alanlar inşa edilmiş ancak birçok yerde olduğu gibi bu tesis ve sahalar da bakımsızlıktan kullanılmaz bir hale gelmiştir. Halkımıza söz veriyorum. Sahalarımızı ve tesislerimizi öncelikle vatandaşlarımız ve ilçemizdeki amatör spor takımlarının faydalanabileceği bir şekilde düzenleyeceğiz. Tamamen halkımızın kullanımına açacağız.”