GÜNDEM

TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARI ARTIK DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ

Haber Tarihi : 10/07/2024

TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARI ARTIK DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ

Toroslar Belediyesi, kırsal mahalle ve yollarda gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar, yaylacıları ve üreticileri memnun ediyor. Yeni yol açma, bahçe yolları düzenleme ve kilit parke yol tamiratı çalışmaları sayesinde hem üreticiler tarlada yetişen ürünlerini güvenli ve konforlu bir şekilde merkeze ulaştırıyor hem de daha işlevsel yollar yaylacıların hizmetine sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Kayrakkeşli ve Sadiye Mahalleleri’nde de yeni yol açma, Kavaklıpınar Mahallesi’nde bahçe yolu düzenleme ve Ayvagediği Mahallesi’nde kilit parke yol yapım çalışmaları gerçekleştirdi.

“ABDURRAHMAN BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE MAHALLELERİMİZ HİZMET GÖRDÜ”

Kayrakkeşli ve Kavaklıpınar Mahallesi sakinleri, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a yollarını düzenlediği için teşekkür ederek, “Evimi üç yıl önce yaptırdım. Resmi yol olmasına rağmen yolum yeni açıldı. Bugüne kadar sıkıntı çektim. Belediye Başkanımız Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Yollarımız çok güzel oldu. Allah razı olsun” dedi.

2 yıl önce yapılan alt yapı çalışmalarının ardından kilit parke yollarının yeni dönemde tamir edilerek yenilendiğini belirten Ayvagediği Mahallesi’ndeki vatandaşlar da Başkan Yıldız’a teşekkür ederek, hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdiler.

“VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMETLER DEVAM EDECEK”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar” hedefiyle Mersinlilerin yaşam kalitesini yükseltecek çalışmalar yaparak, ilçenin dört bir yanına hizmet ulaştırdıklarını söyledi.

Başkan Yıldız, “Özellikle yaz sezonunda Toroslarımızın yaylalarından merkeze gidiş ve gelişler yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. Vatandaşlarımızın yaylalara daha iyi ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yayla yollarının standardını yükseltiyoruz” dedi.

İlçede tarım faaliyetlerinin önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “İlçemiz, kentin önemli üretim merkezlerinden biri. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin faaliyetlerini daha iyi yürütebilmeleri için bahçe yollarında da hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, bahçe yollarını hasada yetiştiriyor” ifadelerini kullandı.