GÜNDEM

BAŞKAN TUNA; “3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Haber Tarihi : 02/05/18

BAŞKAN TUNA; “3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün 74’üncü yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Hamit Tuna; “Türk Milliyetçileri,  her zaman Türk Milleti’nin birliğinin, beraberliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusudur. Birliğin olduğu yerde dirlik olur” dedi.

Türk Dünyasının 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutlayan Başkan Tuna; “Türk Milleti; örf ve adetlerimizin, değerlerimizin gelişmesi ve gelecek kuşaklara intikali için üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu büyük bir onur ve gururla yerine getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir. Ülkemiz terör olayları nedeniyle ciddi ve zor günler geçirmektedir. Değerlerine sahip çıkmak için büyük bir mücadele sergileyen büyük Türk Milleti, her zaman olduğu gibi şimdi de geleceğine ve demokrasiye yönelik her türlü kirli emelin ve saldırının karşısındadır. Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün 74’üncü yıldönümünde başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere Hüseyin Nihal Atsız ve dava arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.