GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ'A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi : 12/04/19

BAŞKAN YILMAZ; TOROSLARIMIZIN GELİŞİMİ İÇİN PROJE VE İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Yılmaz, bir taraftan belediye çalışmalarıyla ilgili planlamalarını yaparken,  bir taraftan da hayırlı olsun ziyaretine gelen vatandaşlar, STK, kurum ve kuruluş temsilcilerini kabul ediyor.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslar’ın gelişimine yönelik her türlü proje ve işbirliğine açığız” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Başkan Yılmaz’ı tebrik ederek; “Mersin’in yanındayız.Mersin’i düşünenlerle birlikte hareket etmeyi seviyoruz.Amacımız ve hedefimiz Mersin’i layık olduğu yere getirmektir.Sizin de ayağı yere basan projelerinizin olduğunu biliyoruz.Başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise yatırım yapacak iş insanlarının, girişimcilerin her zaman yanında olacaklarının sözünü vererek; “Yöneticilik yaptım, hukuk müşavirliği yaptım. İş adamlarımızla çeşitli şehirlerde, dünyanın değişik ülkelerinde beraber çalıştım.İş adamlarımızın sıkıntılarını biliyorum.Çözüm noktalarını da biliyorum.Toroslarımızı geliştirmek ve büyütmek istiyoruz. İşsizlik meselesini çözmek istiyorsak yeni projeler yapılmasını istiyorsak sizlere ihtiyacımız var.İşsizlik; istihdam sağlanarak, iş yerleri açılarak, yatırımcının gelmesiyle çözülür.Onun için de sermaye ve girişimci lazım.Böyle bir zincir var.Bunun farkındayız.Özellikle istihdam  sağlayacak yatırımcılarımıza köstek değil, destek olma iradesindeyiz.Bu yatırımları yapacak iş insanlarımızın, girişimcilerimizin de Mersin’den olması tercihimiz.Bölge insanımız rahat etsin, esnafımız kazansın, ekonomimiz zenginleşsin istiyoruz.Toroslarımız da Mersinimizin en hızlı gelişen ve gelişmeye açık bir ilçesidir.Bunu her zaman söyledik, aday olmadan önce de söyledim.Sizlerin her türlü projesine açığız. Özellikle istihdam sağlayacak projelere.Toplumun geneline yansıyacak ve daha çok kişiye iş imkanı sağlayan projeler gerçekletirmeyi hedefliyoruz.İmalathane ya da iş  yeri kuracaksanız Toroslar’ı tercih edin.Her türlü proje ve fikre açağız.Bu kenti beraber güzelleştirelim” dedi.

Başkan Yılmaz, TÜRKAV Mersin Şubesi’ni Ağırladı

TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu adına Başkan Yılmaz’ı tebrik ederek, başarılar dileyen TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Tekerek, TÜRKAV’ın 30’uncu yıl kutlamasına sunduğu desteklerinden ötürü Başkan Yılmaz’a bir teşekkür plaketi de takdim etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da TÜRKAV Mersin şubesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Hamit Tuna Başkanımızın 15 yıl başarıyla taşıdığı bayrağı devir aldık. Bu anlamda şanslıyız.İnşallah daha ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız.Sosyo ekonomik çalışmalarımız da olacak” dedi.