GÜNDEM

TOROSLARIMIZA EN GÜZEL HİZMETLERİ SUNACAĞIZ

Haber Tarihi : 26/04/19

BAŞKAN YILMAZ’DAN, MHP VE AK PARTİ TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti Toroslar İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde, seçim kampanyasını birlikte yürüttüğü teşkilat mensuplarına ve gönüllülere yoğun gayretleri ve destekleri için teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Hep birlikte Toroslarımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, ilk olarak MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.Burada Teşkilat mensuplarının ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, çok çalışacaklarını ve kendisine gösterilen ilgiye layık olacaklarının sözünü verdi.

Ziyarette konuşan MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Başkan Yılmaz’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek; “Allah’ın izniyle önümüzdeki beş yıllık süre zarfında teşkilatlarımızla ve milletimizle hep beraber kucaklaşıp Toroslarımıza daha güzel hizmetleri getirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz da teşkilat mensuplarına seçim sürecinde gösterdikleri yoğun emeklerinden dolayı teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Yılmaz; “Çok yoğun ve zor bir seçim dönemi geçirdik.Kısa bir zaman dilimi içerisinde Teşkilatlarımız ve gönüllü vatandaşlarımızla hep beraber ortak bir hedefe yönelik çalışmalar yaptık.Zorlandığımız zaman da oldu ama daha çok keyif aldığımız zamanlar oldu.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bizi görevlendirmesi ve Toroslar insanımızın bizi yetkilendirmesi var.Teşkilat Başkanlarımızın,  teşkilat mensuplarımızın, bize inanan, güvenen ve bizimle beraber sokakları arşınlayan gönüldaşlarımızın büyük emeği ve alın teri var.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.En unutmadığım seçim çalışmalarımızdan  bir tanesi de yağmur altında sokak çalışmalarımızdı.Çok şükür ki Toroslarımızı muhafaza ettik.Toroslar, bizim için, Mersin için Ülkücü hareket için önemli. Hamit Tuna Başkanımızdan bayrağı devir aldık.Kendisi gerçekten çıtayı çok yükseltmiş.Vatandaşlarımızın beklentisi de yüksek.Hem o çıtayı korumamız gerekiyor hem de üstüne birşeyler koymamız gerekiyor ki İlçemize katmedeğer sağlayalım.Bu amaç ve vizyondayız.İlçe Başkanımız Sayın Hüsnü Doğan olmak üzere Kadın Kollarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza, bu süreçte beraber çalıştığımız tüm gönüldaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz daha sonra AK Parti Toroslar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Onur Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü.

Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Onur Ünlü, kendisine çıkmış olduğu bu yolda kolaylıklar ve başarılar dileyerek; “Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’ın yeni görevinin kendisine, ailesine, Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz da Cumhur İttifakı ruhuyla bir araya gelerek önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. İlçe Başkanı Onur Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyelerine seçim sürecinde gösterdikleri yoğun destek ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Burada önemli olan hedefe ulaşmak ve sonuç almaktı.Bir sonraki seçimi düşünerek bugünden itaberen çalışmamız lazım.Vatandaşlarımıza sözler verdik, inşallah bu sözleri yerine getireceğiz.Belediye hizmetlerimizi aksatmadan gerçekleştireceğiz.Seçim sürecinde emeği geçen herkese yeniden teşekkür ediyorum” dedi.