GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELERE 100 BİN ÇİÇEK

Haber Tarihi : 10/05/19

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELERE 100 BİN ÇİÇEK

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, pazar günü kutlanacak Anneler günü öncesinde belediye fidanlığında yetiştirilen 100 bin adet kadife çiçeğini annelere hediye etti.

Toroslar İlçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm resmi ve sosyal kurumlara çiçek gönderen Başkan Yılmaz, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ziyarette huzurevi sakinlerine çiçek takdim eden ve Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, huzurevinde kalan udi ve ses sanatçısı Sevil Seyhan’ın bir sürprizi ile karşılandı.

Seyhan, yazıp bestelediği  “Annem” şarkısını Başkan Yılmaz’ın ziyaretinin anısına seslendirerek, güzel bir anı bıraktı.

Bu jest karşısında oldukça mutlu olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, annelerin dünyanın en kutsal varlıkları olduğunu belirterek; “Huzurevinde kalan annelerimizi ziyaret ettik ve anneler gününü kutladık.Onlarla sohbet ederek, güzel bir gün geçirdik.Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

Başkan Yılmaz daha sonra Belediye Personeline ve Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki kültür sanat kaldırımında anne ve anne adaylarına çiçek takdim ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

MHP Mersin İl  Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu çiçek takdimi esnasında  Başkan Yılmaz’ın elinden bu anlamlı gün için çiçek alan bayanlar çok mutlu olurken, bu güzel jesti için de kendisine teşekkür ettiler.