GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ; “HEP BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA”

Haber Tarihi : 04/06/19

Başkan Yılmaz Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlar ile bayramlaştı.

Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Avşın Yılmaz,  Ramazan Bayramı’nın ilk gününde kılınan bayram namazının ardından Musalı Mahalle sakinleri ile bayramlaştı.

Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı, gençlerle sohbet etti. Bayramlaşmak için gittiği Musalı Mahallesi’nde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, mahalle meydanında tokalaşarak bayramını kutladığı vatandaşların yanı sıra esnaf ve ev ziyaretleri de yaptı.

Bayramların büyüklerin ziyaret edildiği, kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği zamanlar olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Sevgi ve kardeşlik duygularını en yoğun şekilde yaşadağımız Ramazan Bayramı’nda vatandaşlarımızla bayramlaştık. Tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin Ramazan bayramını tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim. Hep birlikte nice güzel bayramlara” dedi.

Başkan Yılmaz, bayram ziyaretinin ardından Musalı Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek ve Ülkücü Şehit Avukat Ahmet Boz’un mezarlarını da ziyaret ederek, kabir başlarında dua etti.