GÜNDEM

TOROSLAR’DA YAZ DÖNEMİ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Haber Tarihi : 18/06/19

Kursların İlk Etabı 25 Haziran Salı Günü Başlayacak

Toroslar Belediyesi’nin, ilçeye kazandırdığı olimpik yüzme havuzunda 2019 yılı yaz döneminin ilk etap yüzme kursları başlıyor.

Çukurova Mahallesi’nde 18 bin metrekare alan üzerinde hizmete sunulan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda, alanında uzman yüzme antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilecek temel yüzme eğitimlerinden 7-18 yaş aralığında olanlar faydalanabilecek.  4’er hafta olacak şekilde 2 etapta gerçekleştirilecek kursların ilk etabı ise 25 Haziran Salı günü başlayacak ve eğitimler haftada 4 gün verilecek.

        “Yüzme Sporunu Yaygınlaştıracağız”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, havuz ve çevresinde hijyenik şartlara büyük önem verdiklerinin altını çizerek, Toroslar’da yüzme sporunu yaygınlaştıracaklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetlere katılarak fiziksel performanslarını arttırmak, çeşitli spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla bu kurslarımızı düzenleniyoruz.” diye konuştu.

Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler; belediye hizmet binasındaki veznelere yatıracakları 35 TL ücretin dekontu, kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğrafla birlikte Çukurova Mahallesi’nde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu tesisindeki Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörlüğüne başvurularını yapabilecek.Şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarına ise kurs ücreti üzerinden yüzde 50 indirim uygulanacak. Aynı zamanda Toroslar’da ikamet eden kursiyerler için de  servis imkânı sunulacak.

Yaz tatilini yüzme öğrenerek değerlendirmek isteyen öğrenciler, yüzme kursları ile ilgili detaylı bilgiyi 0324 324 18 65 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirler.