GÜNDEM

TOROSLAR BELEDİYE SPOR EVİNDE GALİP 2-1

Haber Tarihi : 05/12/16

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta kentimizi temsil eden Toroslar Belediye Spor, evinde oynadığı müsabakada Ceyhan Doğanspor’u 2-1 mağlup ederek, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanan ve Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna’nın da izlediği müsabakada, gülen taraf Toroslar Belediye Spor oldu.

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Toroslar Belediye Spor, geliştirdiği atakların sonucunu ikinci yarıda aldı.

Toroslar Belediye Spor; 55’inci dakikada Selim’in attığı gol ile 1-0 öne geçerken, Ceyhan Doğanspor’dan Burak’ın 60’ıncı dakikada attığı gol ile durum 1-1 oldu. Toroslar Belediye Spor, maçın 79’uncu dakikasında Yusuf’un attığı gol ile skoru 2-1 getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca maç, Toroslar Belediye Spor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

 Aldığı bu sonuçla puanını 17’ye yükselten ve Lig’in 6’ıncı sırasında yer alan Toroslar Belediye Spor, Lig’in 12’inci haftasında 11 Aralık Pazar günü saat:14.00’de Niğde’de Tyana Spor’un konuğu olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna, teknik heyete ve sporculara oynanan futboldan dolayı teşekkür ederek, galibiyet serisinin önümüzdeki haftalarda da süreceğine inandıklarını belirtti.