GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ: “GELECEĞİ GENÇLERİMİZ İNŞA EDECEK”

Haber Tarihi : 30/06/19

Toroslar Ülkü Akademi’de eğitim gören gençler, sertifikalarını Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın elinden aldı.

Kültürden sanata, bilimden sosyal farkındalık oluşturmaya kadar birçok konuda eğitim veren Toroslar Ülkü Akademi, ilk mezunlarını verdi.

Düzenlenen törende konuşan Başkan Yılmaz, Ülkü Akademi’de bir yıl boyunca yapılan çalışmaların ve emeğin çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

Bilgi sahibi olmanın en önemli yolunun çağın bilgisiyle donanmak olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Artık tüm dünyadan sorumluyuz. Dünyayı anlamak, bilmek, kendimizi yetiştirmek ve topluma, dünyaya bu şekilde hizmet etmemiz gerekmekte. Bu programı da son derece değerli buluyorum. Gelecekten umutluyum çünkü geleceği gençlerimiz inşa edecek.” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in, “Okumayan, araştırmayan, sorgulamayan, kendini geliştirmeyen kimseler bu cephenin gerisinde su bile taşımayacak” şeklinde ortaya koyduğu vizyonun gençlere örnek teşkil ettiğini ve yol gösterici olduğunu da söyledi.

Programda emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Bu programların devamını diliyorum ve böyle programlara her zaman destek vermeye hazırım” dedi.