GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, BOCCE ŞAMPİYONLARINI AĞIRLADI

Haber Tarihi : 10/07/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Bocce Milli takımının bel kemiğini oluşturan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı ile makamında bir araya geldi.

Türkiye Bocce 1’inci Lig Şampiyonu olan ve Türkiye Bocce Volo Şampiyonası’nda da derece alan sporcular, madalyaları ile birlikte Başkanı Yılmaz’ı ziyaret ederek, kendilerine sunduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Kutlay ve şampiyon sporcularla tek tek sohbet ederek, taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz; Mersin’de bocce sporunun tanıtılmasına ve sevilmesine katkı sunan Antrenör Kutlay’ı ve sporcularını tebrik etti.

Takımın, ulusal ve uluslararası alanda kazandığı başarılar ile Mersin’in Bocce Sporu’nun merkezi haline geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Sporun her branşında olduğu gibi Bocce’yi de geniş kitlelere yayma hedefindeyiz. İlçemizde Bocce tesisinin olması da bizim için büyük bir şans. Kentimizi, Avrupa ve Dünya platformunda temsil eden ve böylesine önemli başarılara imza atan sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret sırasında, 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak Dünya Şampiyonası ile ilgili görüş alışverişinde de bulunuldu. Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi olarak uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Toroslar Bocce Tesisi’nde gerçekleşecek olan Dünya Kupası’nda Toroslar  Belediyesi Bocce Takımı oyuncularından Milli sporcu Mehmet Can Yakın’ın ülkemizi temsil edecek olmasının da gurur verici olduğunu söyledi.