GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ’A SEMPOZYUMA KATKI PLAKETİ

Haber Tarihi : 10/10/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mühendislik Fakültesi’nin bu yıl 2’ncisi düzenlendiği Uluslararası Kilikya Mühendislik ve Teknoloji Sempozyumu’na (CISET 2019) katıldı.

Bürokratlar, yurtiçi ve yurt dışından davet edilen akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilerin hazır bulunduğu sempozyumun açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda Başkan Yılmaz’a, sempozyuma verdiği katkılarından dolayı Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz tarafından plaket takdim edildi.

Mühendislik alanında son gelişmelerin ve teknolojilerin tartışıldığı sempozyumla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz; “Yerel yöneticiler olarak kentimiz için yapılan bilimsel çalışmaları her zaman destekleyeceğiz. Mersin’in mühendislik ve teknolojik alanda güçlü bir alt yapıya sahip olması en büyük arzumuzdur. Bu sempozyum da alanında uzman kişileri bir araya getirmesi ve yeni fikirlerin ortaya çıkmasında önemli bir rol üstleniyor. Mersin Üniversitemize böyle bir programı düzenlediği için teşekkür ediyoruz.” dedi.