GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, “TÜRK ULUSU BÜYÜK ÖNDERİNİ ASLA UNUTMAYACAK”

Haber Tarihi : 10/11/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem, saygı ve minnetle anıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Bizler, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ne miras bıraktığı fikir, eser ve inkılâplarının her zaman emanetçisi olacağız. Gelecek nesillerin de, aynı anlayışla sorumluluklarını yerine getireceğine eminim.” dedi.

Başkan Yılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk, ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece milletimizin değil, bütün dünyanın sevgisini ve saygısını kazanmış bir lider olduğu gibi mücadeleci kimliği ile de dünyanın gördüğü askeri bir dehadır. Böyle bir lidere sahip olmanın haklı gururunu yaşayan Türk Milleti’nin her 10 Kasım’da Atasına olan özlemi ise kat be kat artmaktadır. “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyen Ulu Önderimizin bize miras bıraktığı Cumhuriyetimize her zaman sahip çıkacağız ve ülkemizin muasır medeniyetler üzerinde bir ülke olması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.