GÜNDEM

TOROSLAR’DA YEŞİL ALANLAR HER MEVSİM GÜZEL

Haber Tarihi : 28/11/19

Kent genelinde örnek parkları ve yeşil alanlarıyla adını duyurmuş Toroslar Belediyesi, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak adına ilçede bulunan park ve yeşil alanların bakım ve budama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor.

Fidan dikme etkinliklerinin yanı sıra mevcutta bulunan ağaçların korunmasına da ağırlık veren belediye, bu kapsamda ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişmesi, olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi ve kuruyan ağaç dallarının da vatandaşlar açısından tehlike arz etmemesi amacıyla Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Parkı, Fetih 1453 Parkı ve Nene Hatun Parkı’nda revize ve ağaç budama çalışması yaptı.

“İlçemizde bulunan park ve yeşil alanların her mevsimde bakımlı ve güzel görünümlerini sağlamak amacıyla çalışıyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Tesislerimizin ve yaşam alanlarımızın çevre düzenlemelerine önem veriyoruz. Özellikle son zamanlarda ağırlık verdiğimiz konuların başında yeşil alanlarımızı korumak ve ağaç dikimi yapmak geliyor. Bu nedenle mevcut ağaçlarımızın da bakım ve budama işlemlerini ihmal etmiyoruz. ” diye konuştu