GÜNDEM

“TOROSLARIMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Haber Tarihi : 18/12/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz, çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler veriyor.

Esnaf ile görüş alışverişinde bulunmak ve her daim yanlarında olduklarını göstermek amacıyla bu ziyaretleri sık sık tekrarlayacaklarını belirten Başkan Yılmaz, “Esnaflarımızı düzenli olarak ziyaret ederek, taleplerini dinliyoruz. Bu sayede ilçemiz için yaptığımız çalışmaları ve ileriye dönük projelerimizi de anlatıyoruz. Ziyaretlerimizin olumlu geçmesi bizleri mutlu ediyor. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olacağız” şeklinde konuştu.

“Esnaflık Alın Teridir”

“Vatandaşımızın, esnafımızın sıkıntısını kendi derdimiz olarak gördüğümüz bir anlayışla çalışıyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “İlçemizde esnaflarımızın hayatını kolaylaştıracak projeler üretiyoruz. Ekonominin can damarı olan esnaflarımız ile Mersinimiz, Toroslarımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Beraberlik harcımızı daha güçlü karacağız.” ifadelerini kullandı.

 “Belli Bir Program Halinde Yürütülen Çalışmalardan Memnunuz”

Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe esnafı ise, “Başkanımız her zaman bizleri ziyaret ediyor. Sürekli halkın arasında ve ilettiğimiz talep ve önerileri çözüme kavuşturuyor. Belli bir program halinde yürütülen çalışmalardan memnunuz. Bizlere verdiği destek için Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.