GÜNDEM

KAR FESTİVALİ, İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Haber Tarihi : 25/01/20

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Elazığ’da meydana gelen deprem sebebiyle 25-26 Ocak 2020 tarihlerinde Arslanköy Yaylasında yapılması planlanan Toroslar Kar Festivali'ni ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde meydana gelen depremi üzüntüyle öğrendiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz” dedi.

KALBİMİZ, AKLIMIZ ELAZIĞ VE ÇEVRE İLLERİNDE

 "Kalbimiz, aklımız Elazığ ve çevre illerinde" diyen Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, birçok da yaralımız varken festival yapmamız mümkün değil. Acımız ortak. Her şeyden önce vatandaşlarımızın güvenliği geliyor. Bölge belediye başkanlarımızla görüştük. Toroslar Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ilettik. İletişim halinde olmaya devam edeceğiz. Böyle bir acının tekrarlanmamasını temenni ediyor, can kaybının artmamasını diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” diye konuştu.

 25 Ocak Cumartesi ve 26 Ocak Pazar günü Arslanköy’de gerçekleştirilmesi planlanan Toroslar Kar Festivali’ni ileri bir tarihe erteledikleri kaydeden Başkan Yılmaz, “Festivalimizi ileri bir tarihe erteledik. Tarihler hakkında vatandaşlarımızı tekrar bilgilendireceğiz” ifadesini kullandı.