GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ'DAN YAYLALARDA HAFTA SONU İNCELEMESİ

Haber Tarihi : 27/07/20

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu teknik ekibiyle birlikte yaylaları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yeni normalleşme süreciyle birlikte mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Başkan Yılmaz, Darısekisi, Gözne, Ayvagediği, Değirmendere ve Arslanköy Mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği yayla gezilerinde muhtarlar, mahalle sakinleri ve bölge esnafıyla sohbet eden Başkan Yılmaz, yayla sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BAŞKAN YILMAZ'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Başkanı Yılmaz'ı her zaman yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten mahalle muhtarları ve vatandaşlar, temizlik hizmetlerinin yanı sıra yol ve çevre düzeni konusunda istekleri karşılandığı için Başkan Yılmaz'a teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaz aylarında yoğun nüfus artışı yaşayan yaylalarda sezon öncesi gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydederek; "Hem yaylalarımızda yaptığımız hizmetleri yerinde görmek hem yapacağımız yatırımları ve projeleri vatandaşlarımıza aktarmak amacıyla mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte cazibe merkezi haline gelen yaylalarımız, bölgemizden gelen birçok vatandaşımızı ağırlamakta. Yaptığımız bu teknik ziyaretlerle amacımız hemşehrilerimizin, güven içerisinde huzurlu bir yayla sezonu geçirmelerini sağlamak" dedi.

"TOROSLAR'IMIZIN SAHİP OLDUĞU POTANSİYELİN FARKINDAYIZ"

Başkan Yılmaz; "Merkezdeki mahallerimizin yanı sıra yaylarımızı da sürekli ziyaret ediyoruz. Teknik ekibimizle birlikte vatandaşlarımızla buluşuyor, taleplerini öğreniyoruz. Çalışmalarla ilgili istekleri oluyor biz de bunu programlıyor ve yerine getiriyoruz. Ekiplerimiz, yaylalarımızda çalışmalara devam ediyor. Yol, temizlik hizmetlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın yaylalarda vakit geçirebileceği yerleri tespit ediyoruz. Tarihi yerlerimizin ve piknik alanlarımızın gerekli bakımlarını ve çevre düzenlemelerini de yapıyoruz" diye konuştu.

"İLÇEMİZDE HER TÜRLÜ TARIM ÜRÜNÜ YETİŞİYOR"

Eşsiz doğa güzelliğine sahip Toroslar'ın tarım alanında potansiyelinin yüksek bir ilçe olduğunu da vurgu yapan Başkan Yılmaz; "Bu yıl iki defa kar ve sel felaketi oldu. Yine yaylalarımızdaydık. Elimizden geldiğince çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizde 0'dan 2 bin 500 metreye yükselen bir rakım var. Zeytinden kiraza ve şeftaliye kadar her türlü tarım ürünü yetişiyor. Bu bizim ilçemizin bir potansiyeli ve gücü. Biz de gücümüzü siz değerli hemşehrilerimizin çalışmasından ve iradesinden alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, mahalle ziyaretlerinde kendisine iletilen talepleri tek tek not alırken, birim müdürlerine de gerekli talimatları verdi.