GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ; TEDBİRLERE UYMAK BİR SORUMLULUKTUR

Haber Tarihi : 02/09/20

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'nın, Mersin'in Koronavirüs vakalarının en fazla olduğu 10 il arasına girdiğini açıklaması üzerine, hemşehrilerine 'tedbir' çağrısı yaptı.

Kırmızı alarm verilen kentte tedbirlerin daha çok artırılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, virüsle mücadelenin sona ermediğini ve her bireyin sorumluluk anlayışıyla hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Başkan Yılmaz; "1 Haziran itibariyle yeni bir kontrollü sosyal hayata başladık. Gerek devletimiz gerek Sağlık Bakanlığımız çok başarılı bir süreç yürütüyor. Bizlere düşen görev de salgın tamamen bitinceye kadar alınan tedbirlere riayet etmektir. Aramızdaki sosyal mesafeyi unutmayalım, maske takalım, temizlik ve hijyene daha çok özen gösterelim" dedi.

Önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirten Başkan Yılmaz, Toroslar halkının sağlıklı ve hijyenik ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için belediye olarak sıkı önlemler aldıklarını ve almaya devam ettiklerini kaydederek;  "Salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren süreci yakından takip ettik ve sıkı önlemler aldık. Ortak kullanım alanlarında dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizden isteğimiz rehavete kapılmamaları ve salgının yayılmasına izin vermemeleridir. İnşallah tedbirlere uyarak birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı günlere en kısa sürede ulaşacağız" ifadelerini kullandı.