GÜNDEM

TOROSLAR OTOFEST HEYECANI GERİ DÖNÜYOR!

Haber Tarihi : 17/10/2022

TOROSLAR OTOFEST HEYECANI GERİ DÖNÜYOR!

“Binlerce Modifiye Araç Tutkunu, 30 Ekim’de Toroslar’da Buluşacak"

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest etkinliği, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğuna dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi, heyecan ve adrenalin dolu festivalimize bekliyoruz” dedi.

Mersin’de bir ilk olarak Toroslar Belediyesi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’nin büyük ilgisini çeken Toroslar OtoFest, her yıl üstüne yenilikler ekleyerek devam ediyor.

Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte gerçekleştirilecek festivalde otomobiller; drift, ses sistemi, basık ve modifiye donanımlı araç kategorilerinde yarışacak.

DJ performansının da yer alacağı festivale, Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden binlerce modifiye araç tutkunu katılacak. 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek festivalde görsel bir modifiye şöleni yaşanacak.

MOSK Başkanı Şahin; “Çevik Başkanımıza Teşekkür Ederiz”

Mersin Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın  Yılmaz’a otomobil sporlarına ve festivale sunduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.

Toroslar OtoFest’e bu yıl da Türkiye’nin birçok ilinden modifiye araç tutkunlarının katılacağını belirten Şahin; “Toroslar Belediyemizin ev sahipliğinde Mersin’de bir ilk olan bu festival Türkiye’de büyük ses getirdi. Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapan Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ın destekleriyle festivalimiz, her yıl daha da büyüyor ve yoğun ilgi görüyor. Başkanımızın, genç, dinamik ve yeniliklere açık olması otomobil dünyasına gönül veren herkesin sonsuz desteğini de görüyor. Mersin Otomobil Sporları Kulübü olarak başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Şahin, Toroslar OtoFest’e; Mersin Otomobil Sporları yöneticileri ile kentte otomobil camiasının duayenleri olan DNZ Sound Oto ve Ses Sistemleri, Kaan Mağara, Strong Tuning, YB Auto Service Mekanik Tamir Onarım, Ejder Oto Balans, Yusuf Rot Balance, Yırtıcı Works, Patron Isıtma-Soğutma, Garaj 01 Otomotiv, Joker Tuning33, Taşgın oto Kaporta , Mehmet Çelebi 2M Auto, Aydın Özkan, Ceylan Otomotiv, Turan Uçan, Champion Garage, Car/Care, Umut Ziyan, Tek Oto Aksesuar, Autoanaliz Oto Ekspertiz Nusret, Nos Powe Ali Akkül, Lasmer Bekir Uçar, M Power Hasan Öztürk ve Muko Usta firmalarının destek verdiğini de sözlerine ekledi.

Başkan Yılmaz’dan, Toroslar OtoFest’e Davet

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise tüm hemşehrilerini festivale davet ederek, gerek pist, gerekse tesis ve sosyal donatı alanları ile Toroslar’ın sporun her branşına cevap verecek bir konumda olduğuna dikkat çekti.

Toroslar OtoFest’e ilginin çok büyük olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslar OtoFest’te bu yıl da kentimizin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden gelecek katılımcılarla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gençlerimizin hobilerinin olması, bir araya gelmeleri, ortak paydada birleşmeleri bizim için çok kıymetli.  Biz de gençlerimizi destekliyoruz. Motor sporlarıyla ilgilenenler için güvenli ve kontrollü alanlarda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin olduğu her yerde olacağız” diye konuştu.