GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, PERSONELİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ, BAYRAMLARINI KUTLADI

Haber Tarihi : 19/04/2023

BAŞKAN YILMAZ, PERSONELİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ, BAYRAMLARINI KUTLADI

“ÇEVİK VE ÜRETKEN BİR BELEDİYEYİZ. BUNUNLA GURUR DUYUYORUM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ve ailelerini iftar programında ağırlayarak, bayramlarını kutladı.

Toroslar’a gece gündüz hizmet etmenin yanı sıra pandemide ve depremin ardından canla başla görev yapan çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Yılmaz’a, eşi Meltem Yılmaz da eşlik etti.

Başkan Yılmaz; “Bize yakışan başarıdır, çalışmaktır, kendimizi geliştirmek ve güçlendirmektir. Biz de bunu yapmaya devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen programa; MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, tüm belediye personelinin bayramını kutlayarak; “Çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize, büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu da Toroslar Belediye personeliyle iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “Toroslar Belediyemizin saygıdeğer çalışanlarıyla bir arada olmaktan onur ve şeref duydum. Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Tüm çalışma arkadaşlarına seslenerek, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar Belediyesi ailesi olarak “Çevik ve Üretken” belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediklerini ve bununla da gurur duyduklarını söyledi.

BAŞKAN YILMAZ; “BU BAŞARI HEPİMİZİN”

“Bugün burada, bu güzel atmosferde sizlerle iftarda bir araya gelmenin ayrı bir güzelliği ve anlamı var” diyen Başkan Yılmaz; “Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Sizlerle birlikte oluşturduğumuz sinerji ve güçle pandemi döneminde organize olduk ve mücadele ettik. Ülkemizi derinden sarsan depremin hemen ardından da en hızlı bir şekilde bir araya geldik. Yardımları deprem bölgesine aktaran, deprem bölgesinden gelen depremzedelere Yunus Emre Kültür Merkezimizdeki Acil Destek Merkezimizde hizmet veren, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallemizde iftar soframızı kurup, vatandaşlarımızla kucaklaşan bizleriz. Bir taraftan bu çalışmaları yaparken depremzede misafirlerimizi de başımızın tacı olarak gördük. Bir de bizlerin görmediği başka kahramanlar da var. Onlar da 6 Şubat günü, 4.17 saatinden itibaren deprem bölgesine gittiler ve çalıştılar. Uzun bir süre evlerine gidemediler. Önce enkaz altındaki depremzede kardeşlerimizi çıkardılar. Daha sonra özellikle kırsalda enkaz kaldırma çalışması yaptılar. Allah hepinizden razı olsun. Ellerinize, kollarınıza sağlık. Kafanızda bir Toroslar Belediyesi yazısı yazın. Eğer fonksiyonel iş yapıyorsanız, vatandaşlarımıza hizmet ediyorsanız, her gün sabahın erken saatlerinde aynı sokakları süpürüp, çöpleri topluyorsanız, bu ilçenin park ve bahçelerine bakım yapıyorsanız, ihtiyaç halinde belediyemizi arayan vatandaşlarımıza cevap veriyorsanız ve güler yüzle karşılıyorsanız, sizler Toroslar Belediyesi yazısının önemli bir parçasısınız demektir. Bu başarı birlik ve beraberliğimizin, aramızda oluşturulan sinerjinin bir eseridir. Bunu da büyüterek ve daha da güçlendirerek devam ettireceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

“TOROSLAR KALEDİR.  BİZ DE BU KALEDE HİZMET EDEN BU MİLLETİN FERTLERİYİZ, GÜCÜYÜZ, ELİYİZ, KOLUYUZ”

Başkan Yılmaz, Mersin’in çok önemli bir şehir olduğunu, Toroslar’ın da Mersin için çok önemli olduğuna dikkat çekerek; “Bizlerin kişisel kariyeri, siyasi yolculuğu bir tarafa Mersin; devletimiz ve milletimiz açısından çok önemli bir şehir. Toroslar da Mersin için çok önemli. Toroslar kaledir. Biz de bu kalede hizmet eden bu milletin fertleriyiz, gücüyüz, eliyiz, koluyuz çok şükür. İbadetleriniz kabul, bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından personeli ve aileleriyle tek tek bayramlaştı.

 Geleneksel Türk gölge oyunu olan Karagöz-Hacivat, sihirbaz gösterisi ve birçok etkinliğin yer aldığı programda çocuklar da gönüllerince eğlendi.

Programda milli duygular da doruklara çıktı. Başkan Yılmaz tüm çalışma arkadaşları ve aileleri ile birlikte İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyerek, daha nice bayramlara ulaşmayı temenni etti.