GÜNDEM

TOROSLAR’DA YOL YIKAMA ÇALIŞMALARI PERİYODİK OLARAK DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi : 11/07/2024

TOROSLAR’DA YOL YIKAMA ÇALIŞMALARI PERİYODİK OLARAK DEVAM EDİYOR

Toroslar Belediyesi, vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir kent sunabilmek amacıyla 67 mahallede temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin temizlik hizmetlerinin yanında mahallelerin yolları tazyikli su ile yıkanarak steril hale getiriliyor.

Ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek sokakları tertemiz bir şekilde ilçe sakinlerine bırakıyor.

Mahallesinde yapılan yol yıkama çalışmalarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine teşekkür eden Alsancak Mahalle Muhtarı Mustafa Ataş ise bu çalışmaların düzenli olarak devam edecek olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

BAŞKAN YILDIZ, “HER GÜN ORTALAMA 5 MAHALLEMİZ BAŞTAN AŞAĞI YIKANIYOR”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da” önceliklerinin vatandaşların sağlığı olduğunu vurgulayarak, “Bunun için her gün yürütülen rutin temizlik hizmetlerimizin yanı sıra günlük ortalama 5 mahallemiz baştan aşağı yıkanıyor. Kurak geçen mevsimlerimiz dolayısıyla mahalle sakinlerimizin sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yaşamaları için bu çalışmamızı düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın konforunu ve mutluluğunu önemsiyoruz. En temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde yerine getirilmesi için ekiplerimiz 7/24 sahada çalışmalarını sürdürecek” dedi.