GÜNDEM

TOROSLAR’DA POTANIN PERİLERİ İDDİALI

Haber Tarihi : 03/11/16

Türkiye Bayanlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde (3.lig) mücadele eden Toroslar Belediyesi Bayan Basketbol takımı, sezona hızlı başladı.

Futbol, basketbol, yüzme, güreş, bocce, Jimnastik, tiyatro ve folklor gibi birbirinden farklı branşları bünyesinde barından Toroslar Belediyesi Spor Kulübü, bayan basketbol takımıyla da liglerde iddialı olacak.

“İlk Galibiyet Farklı Geldi"

 9 takımın yer aldığı bayanlar basketbol bölgesel liginde C grubunda mücadele eden ve ligin en genç kadrosuna sahip olan Toroslar Belediyesi Bayan Basketbol takımı, çift devre lig usulüyle oynanan ligin ilk maçında Şanlıurfa D.S.İ Spor’u 93-20 skorla farklı mağlup ederek, lige hızlı bir başlangıç yaptı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü ve Basketbol Antrenörü Mehmet Alagöz’ün nezdinde tüm sporcularını tebrik ederek: “15-16 yaş kızlardan kurulu takımımızın Bölgesel Lig’de başarılarını daha da taçlandırarak kentimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz” dedi.

Alınan bu başarılarla mutlu olduklarını kaydeden Başkan Tuna, spora ve sporcuya sundukları katkıların artarak devam edeceğini de vurguladı.

 Toroslar Belediyesi Bayan Basketbol Takımı; 5 Kasım Cumartesi günü saat:18.00’de Ankara Spor Salonu’nda, Ankara Altınel Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.