GÜNDEM

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum

Haber Tarihi : 22/06/19

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET HEYECANINA ORTAK OLDU

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu’nun düzenlediği mezuniyet gecesine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Okul Müdürü Kenan Sar’ın açılış konuşmasıyla devam etti.  Müdür Sar, “2018-2019 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Dolu dolu geçen bir senenin ardından, öğrencilerimizi mezun etmenin heyecanını yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan değerli Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a da teşekkür ediyorum” dedi.

Mezuniyetleri dolayısıyla cübbe ve kep giyen öğrencilerin sevincine ortak olan Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimizin, bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, keyifli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yıl boyunca büyük bir özveriyle emek veren tüm eğitim kadrosuna da teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Musalı Köyünden çıkmış bir belediye başkanı olarak, okulumuza baktığımda idealist bir müdür ve öğretmenler görüyorum. Ve öğrencilerimizi motive edip özgüven sağladıkları için de kendilerini tebrik ediyorum. Aynı zamanda bu gecenin organize edilmesinde emeği geçen Musalı Mahalle Muhtarımıza ve tüm okul aile birliği üyelerine de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.