GÜNDEM

“HALK GÜNÜ” BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi : 26/07/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her perşembe günü geleneksel hale getirdiği 'Halk Günü' buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatandaşların bu hafta yoğun katılım gösterdiği Halk Günü’nde Başkan Yılmaz, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Başkan Yılmaz’ı ziyaret ederek çalışma alanları hakkında bilgiler verdi.

“Hemşehrilerimiz ile olan bağımızın daha da güçlenmesini istiyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini planlı bir şekilde çözebilmek için çalışıyoruz. Halk Günü uygulaması ile sorunların başında iş sıkıntısının geldiğini bir kez daha görmüş olduk. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi yatırımların ve bölgesel kalkınmanın önüne engel koyan değil, engelleri kaldıran bir anlayışla çalışacağız. Toroslar’ı geleceğe hazırlayacak her fırsatı değerlendirerek vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yeni iş sahaları oluşturacağız.” diye konuştu.

“Halk Günü” buluşmaları, her hafta perşembe günü saat 10.00 ile 12.00 arası Sivil Toplum Kuruluşları, 13.00 ile 16.00 saatleri arasında ise vatandaşlarla belediye hizmet binasında devam edecek.