GÜNDEM

TOROSLAR’DA YOL ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Haber Tarihi : 02/08/19

Toroslar Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını kolaylıkla sağlayabilmeleri amacıyla mahallelerde başlattığı yeni yol açma, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Arslanköy Mahallesinde bozuk olan bahçe yollarına kayrak serimi yapılarak Kızılkaya, Güzelyayla ve Gözne Mahallelerinde ise bahçe yollarında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Bir kentteki gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden biri vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamamaları ve yolların düzgün olmasıdır” düşüncesinden yola çıkarak mahallelerde yol açım, bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dikkate aldıklarının altını çizen Başkan Yılmaz, “Halkımızdan gelen talepleri belli bir plan dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çalışmaları hızlandırdık. Büyük ve geniş bir ilçeye sahibiz. Mahallelerimizde devam eden çalışmalarımızın tamamlanmasıyla diğer mahallelerimizin de yol ihtiyacı olan bölgelerde de yeni yollar açacağız” ifadelerini kullandı.