GÜNDEM

OYUNCULUK HAYALLERİNE TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NDA KAVUŞTULAR

Haber Tarihi : 06/08/19

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu hem kendi oyuncularını yetiştiriyor hem de konservatuar sınavlarına da hazırlıyor. Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Topuz tarafından Yunus Emre Kültür Merkezi’nde verilen derslerde başarılı olarak Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu kadrosuna dahil edilen 3 öğrenci konservatuar sınavlarına girmek için gün sayıyor.

Profesyonel tiyatrocu olma hayallerine ulaşmak için konservatuar sınavlarına girecek olan Azize Kaya, Emre İnce ve Serhat Arslan, Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyunculuk Sınıfı’nda aldıkları derslerle kendilerini geliştirdiklerini ifade ederek kendilerine bu imkanı veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

“TOROSLAR BELEDİYESİ BANA KAPI AÇTI”

“Bende bir gün hedefime ulaşıp tiyatro oyuncuları yetiştireceğim” diyen Azize Kaya, “Ben kendimi bildim bileli profesyonel tiyatro oyuncusu olmak istiyorum ve o kadar kapı çalmama rağmen kapımı en içten şekilde açan yer öncelikle Toroslar Belediyesi oldu. Biliyorum ki ileride tam hedefime ulaşıp Hasan Topuz hocamın benim için bir senedir bıkmadan uğraştığı gibi ben de tiyatro oyuncuları yetiştireceğim. Öncelikle Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a, Hasan Hocama ve ekip arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Serhat Arslan ise “Tiyatrocu olmaya çocukken baş koymuştum. İlkokulda okul müdürümüz beni keşfetti. Daha sonra birçok oyunda oynadım. Hayallerim de ise herkes tarafından sevilen ve takip edilen bir sanatçı olmak var. Televizyon oyuncusu değil de tiyatroda sevilen bir oyuncu olmak istiyorum. Hiçbir şey tiyatro gibi olmaz. Tiyatroda hataya yer yok. Şu anda kendimi çok hazır hissediyorum. Bize bu imkânı tanıyan Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Emre İnce ise, “Toroslar Belediyesi bizlere desteğini her zaman hissettirdi. 1 yıldır Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosunda ders alıyorum. Aldığımız dersler ile konservatuara hazırlandım. Oynadığımız oyunlarda da, çıktığımız bu yolda da bizleri yalnız bırakmayan Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederim” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ, “GENÇLERİN HAYALLERİNE GİDEN YOLDA KATKI SUNMAK BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Genç tiyatroculara başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Tiyatroya meyilli yetenekleri keşfetmek, onlara profesyonel bir imkân sunmak ve geleceğe dönük hayallerine araç olmak bizim için gurur verici. Bünyemizde verilen kurslarda aldıkları eğitimleri akademik eğitimle geliştirme amacında olup konservatuar sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize başarılar dilerim. Sınavları başarıyla geçeceklerine inanıyorum. Yolunuz hep açık olsun.” şeklinde konuştu.