GÜNDEM

ÜLKÜCÜ ŞEHİT BOZ, KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Haber Tarihi : 31/08/19

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ülkücü Şehit Av. Ahmet Boz’un vefatının 41. yılı vesilesiyle Musalı Mahallesi’nde düzenlenen anma programına katıldı.

MHP Mersin İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programa; MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanları ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kuranı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından söz alarak birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Ülkücü şehidimiz, köylümüz, baba dostumuz, meslektaşımız Av. Ahmet Boz amcamızı vefatının 41. yılında Musalı Mahallemizde düzenlenen programda andık. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Kendisi bir Türk Milliyetçisi olduğu için 30 Ağustos günü Ayvagediği’nde şehit edildi. Ülkücü hareket sadece bir siyasi hareket değildir. Kökleri çok derinlerde olan milli bir harekettir, zinde güçtür. Bu kökler de; Ahmet Boz amcamız gibi şehitlerimizdir. Bizlere derinlik ve inanç katan kahramanlarımızdır. MHP Mersin İl Başkanımız Sayın Zeynel Uğur Gölgeli’ye bu anma programını düzenlediği için belediye başkanı olarak, Musalı köylü olarak köylüm adına şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Daha sonra Ülkücü Şehit Av. Ahmet Boz, kabri başında dualarla anıldı. Başkan Yılmaz, Musalılı şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek’in Hac ibadetinden dönen babası Salim Tek’i ve ailesini de evinde ziyaret etti.